marți, 11 iunie 2013

Asociatia STEA a participat la prima actiune de combatere a Ambroziei

        Sambata, 8 iunie, un grup de 11 beneficiari ai Asociatiei STEA au participat la o actiune de plivire a Ambroziei de pe terenurile de la marginea Satmarului.         Aceasta actiune a fost prima de acest gen din campania demarata de Agentia pentru Protectia Mediului Satu Mare, in parteneriat cu Consiliul Judetean Satu Mare si Directia pentru Sanatate Publica. Aceasta campanie, la care participa si copiii si tinerii strazii beneficiari ai Asociatiei STEA are ca scop combaterea Ambroziei (care poate provoca alergii, conjunctivita si chiar astm bronsic) in intravilanul localitatilor prin cosirea repetata a plantelor sau plivirea lor, atat pe terenurile apartinatoare domeniului public cat si pe terenurile proprietate privata.


        Asadar, suntem onorati de invitatia primita de la conducerea APM Satu Mare de a face parte activ la aceasta campanie si suntem mandri sa ne aducem aportul cu beneficiarii nostri in ceea ce priveste sanatatea mediului.

Niciun comentariu:

Program de formare în domeniul pedagogiilor digitale pentru profesioniști din centre de zi

  La sfârșitul lunii trecute am dat startul primului atelier de formare în domeniul pedagogiilor digitale organizat în cadrul proiectului “R...