joi, 22 decembrie 2011

Un gest de solidaritate facut de Pensionarii din Satu Mare

Azi a fost din nou o zi specială la centrul nostru de zi, unde un grup de reprezentanţi de la Asociaţia Judeţeană a Pensionarilor din Satu Mare, au venit să colinde şi să împartă daruri copiilor şi tinerilor care nici în acest an nu vor simţi bucuria sărbătorilor de iarnă la caldura casei lor.
 Această iniţiativă este în curs de a deveni o tradiţie fiind al doilea an când pensionarii ne surprind cu acest gest de solidaritate, împărţind puţinul pe care îl au cu copiii şi tinerii străzii. Vizita lor a umplut centrul de zi de o atmosferă de bucurie permiţându-le şi acestor copii şi tineri să simtă un pic din magia sărbătorilor, nu doar prin cadourile primite ci şi prin momentele petrecute împreună în care fiecare a putut simţi acea pace şi căldură sufletească ce a pus stăpânire pe centrul de zi.

Mare ne-a fost bucuria să cântăm împreună colinzi şi să povestim şi mare a fost bucuria copiilor şi tinerilor să deschidă pachetele descoperind ce le-a trimis "Mosul" prin harnicii săi mesageri de la Asociaţia Judeţeană a Pensionarilor din Satu Mare. Aceştia au ales să îmbine utilul cu plăcutul şi pe lângă dulciuri, nu au uitat să ofere copiilor şi tinerilor şosete care le sunt de o foarte mare importanţă protejându-i de degerături atunci când nu au un loc cu căldură în care să se adăpostească.

Mulţumim din suflet Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor din Satu Mare transmiţându-le şi pe această cale urările noastre de Sărbători Fericite !





0 Comments