miercuri, 16 martie 2022

Redirecționează 3,5% din impozit pentru copiii vulnerabili!

 

Fie că participă la cursurile de robotică și/sau de șah organizate la Centrul de zi, fie că sunt incluși în programele de literație și numerație, fie că grădinăresc împreună cu echipa Stea, fie că descoperă meserii de viitor și oameni de succes care îi inspiră, fie că participă la competiții sau că merg în excursii și tabere, fie că fac sport și mișcare pentru un stil de viață sănătos, copiii vulnerabili de la Asociația Stea se bucură de aceste momente în care se simt prețuiți, respectați, iubiți și protejați.

Cu toate că o copilărie lipsită de griji este dreptul fiecărui copil din naștere, mediul în care trăiesc aceștia, sărăcia lucie și lipsa educației în familie dar și a perspectivelor de viitor fac ca ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă perioadă din viață să fie de fapt o luptă continuă pentru supraviețuire, fără siguranța zilei de mâine.

Dintre drepturile copilului, pe înțelesul lui, extrase de pe site-ul http://andpdca.gov.ro/w/drepturile-copilului/ subliniem dreptul la a fi tratat la fel cu toți ceilalți copii, indiferent de culoare, etnie, sex, limbă sau religie; dreptul la o educație potrivită aptitudinilor și abilităților fiecărui copil; dreptul la a nu fi obligat să muncească; dreptul la o locuință, la haine și mâncare sănătoasă etc.

Alătură-te și tu misiunii noastre și susține educația copiilor din mediile defavorizate prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Stea. E atât de simplu să faci bine!

                               
                             AJUT
Ă-NE SĂ LE DĂM O ȘANSĂ LA EDUCAȚIE!

 

Noi îți punem la dispoziție formularul, tu doar îl completezi și semnezi. Nu te costă nimic!

Persoană de contact – Diana Bretan, 0751909535, email: diana.bretan@asociatiasteasm.ro

sau te așteptăm direct la sediul nostru, Asociația Stea Bdul Octavian Goga nr.14, Satu Mare.

https://www.asociatiasteasm.ro/

 

0 Comments