joi, 4 februarie 2021

CLUBUL ROTARY SPRIJINĂ EDUCAȚIA COPIILOR DIN MEDIILE DEFAVORIZATE

 

❤️ Când oamenii de acțiune pun suflet și se mobilizează, rezultatul este pe măsură. CLUBUL ROTARY SATU MARE, căci despre ei este vorba, a oferit în luna decembrie Asociației Stea 25 de tablete pentru copiii din mediile defavorizate.
👀 Chiar dacă trăiesc în sărăcie, prin urmare tehnologia nu a reprezentat o prioritate în lupta zilnică pentru supraviețuire, condițiile actuale datorate pandemiei ne-au pus în situația disperată de a căuta soluții pentru ca acești copilași să-și poată continua pregătirea școlară și non-formală.
💻 Datorită Clubului ROTARY SATU MARE, 50 de copii din Sătmărel au acces de aproape două luni la EDUCAȚIE, participând atât la școala online cât și la activitățile realizate de echipa STEA: literație, matematică, educație pentru un stil de viață sănătos, dezvoltare personală, cursuri de șah și activități de animație socio-educativă.
🤩 Gestul Clubului ROTARY, al carui misiune este sprijinirea educației și reducerea sărăciei, este unul cu adevărat prețios, iar bucuria copiilor, de nedescris !

0 Comments