miercuri, 20 septembrie 2017

O nouă întâlnire de lucru a ONG-urilor și instituțiilor din Satu Mare pe tema voluntariatului

       Cea de-a doua întâlnire de lucru între organizațiile non-guvernamentale și instituțiile publice din Satu Mare, implicate în proiectul „Voluntariat -  resursă pentru comunitate”, a avut loc ieri, 20 septembrie 2017, la sediul Asociației Stea.
       Pe lângă reprezentanții Asociației Stea și ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Satu Mare, care sunt și inițiatorii proiectului finanțat de Direcția pentru Sport și Tineret Satu Mare, la cea de-a doua întâlnire comună au participat reprezentanți ai Fundației Hans Lindner; Crucii Roșii, DGASPC Satu Mare, DJST Satu Mare, Asociației Noe Partium și Progress Art, SPAS- Centrul AlterEgo, Asociației Caritas și Fundației FARA Foyer.

        Principalele subiecte abordate au fost standul de prezentare al fiecărei organizații/instituții la Festivalul Voluntariatului care va avea loc în data de 4 octombrie, între orele 14 – 16.00, programul artistic de la festival dar și concursurile și premiile oferite participanților.
Pregătirile pentru cea de-a doua ediție a Festivalului Voluntariatului sunt în toi, la fel ca și acțiunile de promovare a voluntariatului în școli, urmând ca până la sfârșitul acestei luni, elevii de la 10 licee și colegii din municipiu să fie informați cu privire la oferta de voluntariat din orașul nostru.

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...