joi, 18 mai 2017

Grădina Stea atrage tot mai mulți voluntari

          Ceea ce a pornit de la o idee, s-a transformat într un vis împlinit: Grădina Stea, un proiect ambițios, curajos și totodată extrem de frumos.

          Cu ajutorul Primăriei Satu Mare, care ne-a pus la dispoziție terenul din Curtuiuș cu sprijinul angajaților prin proiect, al echipei Stea și al tuturor voluntarilor care au depus mari eforturi pentru a realiza acest vis, cu ajutorul instituțiilor publice și private care au contribuit la buna desfășurare a activității de gradinărit și, nu în ultimul rând, cu suportul și prin munca constantă și asiduă a tinerilor beneficiari ai Centrului de zi Stea, astăzi putem spune că suntem mândri să avem o grădină superbă, unde zi de zi, tineri proveniți din mediul străzii și din zone defavorizate, muncesc cu pasiune, dezvoltându-și abilitățile de viață, formându-și competențe profesionale în domeniul agriculturii etc.
            Și așa cum Grădina Stea devine din ce în ce mai frumoasă și mai rodnică, tot așa și numărul voluntarilor din comunitatea sătmăreană se mărește, aceștia dorind să ajute echipa dar și să contribuie la dezvoltarea activității de grădinărit, alături de tinerii beneficiari ai Asociației Stea.

        Pentru suportul și munca lor, noi le mulțumim din suflet!


Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...