luni, 21 noiembrie 2016

Tineri de la Asociația Stea, premiați la concursul « LIRA SALAMANDRA »

         Șase tineri beneficiari ai Asociației Stea împreună cu un asistent social și doi voluntari francezi au participat în perioada 18 -  20 noiembrie 2016 la cea de –a XII-a ediție a concursului cu tematică eco-turistică intitulat „LIRA SALAMANDRA”. Evenimentul a fost organizat de către Asociația de Turism și Ecologie „SALAMANDRA” și s-a desfășurat la Complexul Turistic Mujdeni.
        Pe lângă vremea frumoasă și multă veselie, participanții au avut parte de concursuri pe diverse teme cum ar fi orientare turistică, proba de prim-ajutor, proba de cultură generală sau de afiș ecologic.
       Tinerii de la Asociația Stea au făcut față cu brio provocărilor de-a lungul celor două zile, aducând acasă două cupe: locurile II la concursul de orientare turistică respectiv de afiș ecologic.
Acest eveniment, la care au fost invitați să participe tinerii implicați în proiectul Grădina Stea, a fost un bun prilej de socializare, de relaxare și totodată de deprinderea unor noi cunoștințe.

Multumim organizatorilor pentru invitație.

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...