miercuri, 7 septembrie 2016

Tineri din cinci țări, în vizita la Asociația Stea

            Un grup de 30 de tineri împreună cu coordonatorii a vizitat astăzi Centrul de zi al Asociației STEA. Tinerii, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, din Bulgaria, Letonia, Cehia, Croația și Satu Mare, participă la un schimb de experiență în cadrul proiectului realizat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitara județul Satu Mare, intitulat sugestiv "Active YOUth for Europe".
            Directorul Cristina Bala le-a facut o scurtă prezentare a Asociației Stea și a misiunii ong-ului, după care au fost oferite informații și detalii despre Grădina Stea, proiectul de suflet pentru 7 tineri beneficiari care provin din medii defavorizate.
Cei prezenți la această întâlnire s-au arătat interesați de activitatea de grădinărit, au cerut informații suplimentare și pliante, iar câțiva și-au arătat interesul de a cumpăra legume bio de la serele noastre.
Acest proiect este sponsorizat Fundația PACT, cu susținerea financiară a OMV Petrom, în cadrul programului de finanțare "Idei pentru țara lui Andrei".

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...