joi, 14 mai 2015

Flashmob pentru copiii și tinerii străzii de la Asociația Stea



Asociația Stea, împreună cu trupa de dans “Backstage Dance Crew” a continuat, miercuri, campania de promovare a campaniei de 2%, printr-un flash-mob, fiind ultimul eveniment public organizat în cadrul acestei campanii.

Tinerii au dansat pe platoul din fața Muzeului Județean Satu Mare, pentru a transmite un mesaj sătmărenilor, acela de a dona 2% Asociației Stea.

Suntem astăzi la ultimul eveniment public organizat în cadrul campaniei de promovare a mecanismului 2 %, prin care orice contribuabil poate decide ce se întâmplă cu această părticică din impozitul lor. Dorim să încurajăm sătmărenii să doneze acești bani pentru sprijinirea incluziunii școlare a copiilor din grupurile vulnerabile, completând formularul acesta pentru Asociația Stea. Prin acest eveniment dorim să atragem atenția asupra faptului că, acest gest este de cetățenie activă care nu costă nimic și prin care putem ajuta acei copii care nu au avut șansa să meargă la școală”, a declarat președintele Asociației Stea, Cristina Balea.

Ultima zi de depunere a formularelor 230 și 200 este 25 mai, iar fondurile colectate de către Asociația Stea vor fi folosite  la activitățile de facilitare a accesului la educaţie şi de sprijinire a incluziunii sociale a copiilor și tinerilor aflați în dificultate.












0 Comments