joi, 5 decembrie 2013

PPDD Satu Mare a oferit alimente, imbracaminte si incaltaminte Asociatiei STEA

            Luni, 2 decembrie 2013, in curtea Asociatiei STEA a poposit un microbuz cu alimente, imbracaminte si incaltaminte Actiunea umanitara apartine organizatiilor municipala si judeteana a PPDD, prin presedintele Alexandru Horvat respectiv Nicolae Ciorba.
           Conducerea si membrii PPDD Satu Mare si-au exprimat astfel dorinta de a fi alaturi de cei care au intr-adevar nevoie de ajutor, alegand astfel copiii si tinerii strazii, familiile care traiesc in conditii mizere si care beneficiaza de serviciile Asociatiei STEA.
           Alimentele constand in cartofi, ceapa, slanina, conserve, faina de malai, faina alba, gris, orez, pateuri, suc de rosii, apa minerala, ulei etc., vor asigura hrana necesara la Centrul de zi pe o perioada indelungata de timp.

          Noi le multumim si le dorim Sarbatori Fericite!

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...