luni, 9 decembrie 2013

Cadouri pentru copiii de la Asociatia STEA, din partea Gradinitei Liceului Teologic Ortodox

          Astazi, 9.12.2013, Asociatia STEA s-a umplut de cadouri. Darurile au fost oferite de catre copiii de la Gradinita Liceului Teologic Ortodox “Nicolae Steinhardt”, grupa mare cu program prelungit respectiv grupa combinata cu program normal.
         Aceasta actiune a fost organizata de catre educatoarele Lenuta Chifor, Doina Bretan si Liliana Micle, in saptamana ce tocmai a trecut, intitulata “Surprizele lui Mos Nicolae”, perioada in care copiii au ascultat legenda Sfantului Nicolae care si-a dat toata averea celor saraci, invatand astfel sa ofere din suflet celor mai putin norocosi din ceea ce aveau acasa: jucarii, imbracaminte si incaltaminte.

         “Invatam sa daruim” a fost actiunea de amploare din saptamana 2-6 decembrie iar la finalul ei, au fost stranse sute de jucarii, precum si haine groasesi incaltaminte, de care se vor bucura cei mici ai caror familii traiesc in conditii grele.

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...