vineri, 15 noiembrie 2013

Ziua Tolerantei, sarbatorita la Asociatia STEA

         
Cadrele didactice si 25 de copii de la Gradinita nr.9 din Satu Mare au facut azi, 15.11.2013, o vizita la Centrul de zi al Asociatiei STEA, unde au oferit cadouri constand in alimente, produse igienice si jucarii copiilor si tinerilor strazii. Beneficiarii Asociatiei STEA le-au pregatit copiilor un moment artistic iar la randul lor, copilasii indrumati de educatoare au cantat si au dansat sub aplauzele tuturor.
         Aceasta actiune, initiata de Gradinita nr. 9, face parte dintr-un proiect educational national, “Curcubeul schimbarii”. “Scopul acestei actiuni, cu ocazia Zilei Tolerantei, a fost cultivarea in randul copiilor a unor valori umanitare. Este o activitate de sensibilizare a copiilor privind toleranta: compasiune, caritate, bunatate, solidaritate si incluziune”, a afirmat Lucica Toc, una dintre cadrele didactice implicate in proiect.

          La Satu Mare proiectul este implementat sub denumirea de “Strop din curcubeul schimbarii”, iar ca simbol al acestei actiuni umanitare, beneficiarii STEA si-au pus mainile colorate cu vopsea de catre copiii de la Gradinita nr 9 pe un panou in culorile curcubeului.

         Asadar, timp de aproximativ 60 de minute, Centrul de zi al Asociatiei STEA s-a umplut de zambete, cantece si voie buna. Copiii din grupele mari A si B cu program prelungit, grupa mare cu program normal si grupa mijlocie B cu program prelungit impreuna cu educatoarele Gabriela, Marioara, Lucica, Adriana, Luminita si Monica au promis ca vor mai veni in vizita si cu ocazia Sarbatorilor de iarna.

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...