vineri, 4 octombrie 2013

"Cupa anti-discriminare"- mesajul campionilor

 
Joi, 3 octombrie, echipa Stea si prietenii de pe terenul de fotbal au avut o dupa-masa distractiva. Sala de sport a Scolii Generale "Balcescu-Petofi" a gazduit competitia sportiva la care au participat ONG-urile Foyer Satu Mare, Freres Europa ,Asociatia Stea precum si Consiliul Elevilor de la Colegiul National "Mihai Eminescu".
Organizata de Asociatia STEA in cadrul proiectului civic, finantat de La Voix de l"Enfant si Solidarite Enfance Roumanie, intalnirea a adunat aproximativ 50 de copii si tineri de toate varstele si din toate categoriile sociale.
 
“Dorim sa aducem copiii si tinerii strazii in comunitate si sa transmitem prin acest gen de intalniri mesaje de toleranta, solidaritate, antidiscriminare”, a afirmat Bogdan Pintea, reprezentantul Asociatiei STEA.
La finalul celor 2 ore petrecute impreuna, toti au iesit castigatori fiind niste campioni pentru simplul fapt ca au decis sa dedice timp sustinerii celor aflati in dificultate.
La finalul evenimentului, echipele au primit diplome de participare si medalii.

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...