vineri, 25 octombrie 2013

Astazi am avut grija de cainii de la Asociatia FREE LIFE

Astazi, 6 tineri ai strazii, beneficiari ai Asociatiei STEA  au facut o vizita la Adapostul de caini al Asociatiei Free Life. Timp de cateva ore, acestia au ajutat personalul de la adapost la munca cu aceste suflete fara stapan. Tinerii strazii au fost implicati in curatenia custilor si a zonelor din jurul acestora, la transportul de nisip si nivelarea pentru pregatirea altor custi, la hranirea si impartirea apei necuvantatoarelor etc.
Actiunea a fost gandita si initiata de voluntara Asociatiei Free Life, Luminita Silaghi, iar datorita impactului pozitiv asupra tinerilor strazii, echipa Stea doreste sa devina un obicei cel putin o data pe luna.
       “Chiar daca munca fizica a fost intensa, din punct de vedere emotional aceasta intalnire cu cainii fara stapan a fost beneficca pentru beneficiarii nostri. Mila, compasiunea si dorinta de a ajuta pe mai departe au fost cuvintele de ordine. Am fost impresionata de afirmatia unui beneficiar care a spus ca se bucura ca Dumnezeu le-a dat casa acestor caini de pe strazi”, a afirmat Diana Bretan, reprezentantul Asociatiei STEA.

Asadar, CASA cainilor maidanezi, abandonati, este Free Life. Asociatie care lupta sa asigure cele necesare acestor animale, sa asigure servicii medicale etc. Asociatie care are nevoie disperata atat de ajutor financiar, de materiale pentru construit custi, cat si de voluntari care sa se implice atat cat timpul le permite, chiar si daca asta inseamna doar momente de afectiune fata de aceste animale.

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...