luni, 30 septembrie 2013

Peste 250 lei, donatie de la Colegiul Economic

      Un grup de voluntari liceeni de la Colegiul Economic “Gheorghe Dragos” impreuna cu cadrele didactice si conducerea institutiei au facut astazi o donatie Asociatiei STEA, in cadrul parteneriatului existent.
          Un gest extrem de frumos si binevenit, in conditiiloe in care numarul bebelusilor si al copiilor bolnavi odata cu venirea frigului, a crescut iar bugetul Asociatiei STEA nu este suficient pentru a asigura toate medicamentele necesare. De asemenea, o parte din bani va fi folosita pentru diversificarea portiei saracacioase zilnice de la Centrul de zi.
        Giulia Mercea, coordonatoarea acestei actiuni, eleva in clasa a 11-a c, a afirmat ca suma donata (252,5 lei) a fost stransa in 2 zile, elevii Colegiului Economic aratandu-se extrem de deschisi sa ajute aceasta categorie defavorizata. Acest gen de actiuni vor continua si pe viitor.

Noi, echipa si beneficiarii STEA le multumim din suflet!

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...