marți, 24 septembrie 2013

5 voluntari de la Colegiul Economic, la dezlipit afise alaturi de beneficiarii Asociatiei STEA


          Desi suntem pe ultimul loc in Europa la actiuni de voluntariat, Asociatia STEA se poate mandri cu un grup de tineri voluntari, liceeni la Colegiul Economic “Gheorghe Dragos” din Satu Mare. Pe tot parcursul verii ne-am bucurat de ajutorul acestor tineri inimosi care nu se rezuma doar la a veni la Centrul de zi si a se implica in activitatile cu copiii si tinerii strazii ci fac lobby in scoala pentru a aduna fonduri din care sa le cumpere beneficiarilor Asociatiei STEA alimente, dulciuri sau produse de igiena.
         Chiar daca sunt tineri simpli, fara posibilitati materiale extraordinare, acesti voluntari aduna leu cu leu si incearca sa ofere beneficiarilor nostri atat cat pot ei procura prin banutii adunati.

Astazi, pe langa faptul ca au ajutat beneficiarii Asociatiei STEA la actiunea de dezlipit afise din locurile nepermise, acestia au oferit celor prezenti la Centrul de zi ciocolata si bomboane. Noi le multumim mult!

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...