joi, 11 iulie 2013

Va asteptam la urmatorul nostru targ de carte

      Dupa ce prima expozitie de carte s-a dovedit a fi de interes pentru satmareni, Asociatia STEA organizeaza a doua actiune de strangere de fonduri, prin oferirea de carti la mana a doua celor interesati, in schimbul unei donatii modice.
        Actiunea va avea loc vineri, de la ora 13.00, in Pasajul Corneliu Coposu. Intitulata sugestiv  “O carte pentru sufletul tau!”, campania isi propune pe de o parte sa ofere satmarenilor (copii, tineri si adulti) posibilitatea de a pleca acasa cu o carte ieftina, iar pe de alta parte din strangerea de fonduri sa fie achizitionate alimente, medicamente si produse de igiena pentru Centrul de zi unde vin copiii si tinerii strazii.
        Printre titlurile expuse amintim: DEX-ul elevului; Metode si tehnici de exprimare orala, Mic atlas istoric al sec. XX; Biblia hazlie, 50 de documente strict secrete care au schimbat istoria; Recomandari psihanalitice pentru mame etc. Targul de vineri cuprinde nume mari din proza si poezie romana si straina, precum Marin Preda, Eugen Barbu, Ion Creanga, Victor Hugo, Ellen White, Alexandre Dumas., Cervantes si multi altii. Totodata, o parte dintre carti sunt dedicate regimului nazist si documentelor secrete.

0 Comments