joi, 16 mai 2013

Tinerii strazii isi expun produsele artizanale la “Fabricat in Satu Mare”          In cadrul parteneriatului cu Piata REX din Satu Mare, Asociatia STEA a fost invitata sa participe la editia a IV-a a evenimentului “Fabricat in Satu Mare”.


        Astfel, copiii si tinerii nostri isi vor expune produsele artizanale confectionate in cadrul atelierului MestesugART care se desfasoara la Centrul de zi al Asociatiei STEA. Aceste produse constau in coliere, suporturi pentru ghivece de flori, cosuri impletite si sacose confectionate din panza. Aceste produse vor fi achizitionate de satmarenii care vor oferi donatii Asociatiei care lupta pentru educarea si integrarea copiilor si tinerilor fara adapost, in societate.
         Reprezentantii Asociatiei STEA vor fi prezenti la standul oferit de Piata REX in 17, 18 si 19 mai, intre orele 10.00-17.00.
Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...