marți, 7 mai 2013

OFL Satu Mare a oferit o masa imbelsugata copiilor si tinerilor strazii
        In aceasta dupa-amiaza, curtea Centrului de zi al Asociatiei Stea s-a umplut de bucurie. Organizatia Femeilor Liberale Satu Mare, in frunte cu viceprimarul Marcela Papici, a oferit copiilor si tinerilor strazii, beneficiari ai Asociatiei STEA, bucate traditionale, fructe, sucuri si prajituri, pe langa alimente de baza precum ulei, faina etc.


      Copiii si tinerii prezenti au primit oua colorate si la initiativa Marcelei Papici, au ciocnit unii cu altii si au cantat “Hristos a inviat”, marcand astfel si ei Sfintele Sarbatori Pascale, chiar daca conditiile vietii pe care o duc nu le-au permis acest lucru.


      La  plecarea musafirilor darnici, un tanar al strazii, beneficiar al Asociatiei STEA, a tinut sa-si exprime multumirile femeilor liberale, spunandu-le: “De cand sunt eu la Centrul de zi al Asociatiei STEA, atata lume si asa o masa bogata n-am vazut niciodata. Va multumim!”.

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...