luni, 31 octombrie 2011

Carnaval de Halloween !!! Contele Dracula, zombi si vrajitoarele au luat sub asediu centrul nostru de zi !!!

Paziţi-vă !!! S-ar putea să vă întâlniţi cu ei şi prin oraş...BuHuHuuuuuuuuuuuu !!!

...De Halloween Asociaţia Stea s-a umplut de o atmosferă magică. Încă de la prima oră, copiii şi tinerii s-au trezit învăluiţi de mister...Şi nu-i de mirare, căci până şi activitatea de alfabetizare s-a făcut cu poveşti special pregătite ...Cei mai talentaţi au avut ocazia să arate ce ştiu la desen !!!
Şi pentru a pregăti carnavalul, toată lumea a trecut de la atelierul de machiaj...


Dar stai ! Ceva lipseşte... Costumele!!!

Ce bine că ne pregătim de teatru şi avem tot ceea ce ne trebuie printre garderobele special păstrate!
Si asa s-au nascut cei mai strasnici Monstrii !!! ... Satu Mare...Venim!!!!!!!

Ce experienţă minunată ! N-am reusit sa speriem pe nimeni, in schimb am fost primiti cu multe zambete de toti trecatorii. Unii chiar s-au oprit sa povesteasca cu noi si sa ne felicite pentru aparitia inedita si voia bună pe care o transmitem ! Un taximestrist le arăta clienţilor grupul nostru, ca un ghid mandru de vreo atracţie locală !

Să fi văzut surprinderea celor de la supermarket când la casă a apărut însuşi Contele Dracula ! Totul s-a terminat cu bine când vânzătoarele au aflat intenţia sa : nu venise să muşte pe nimeni, ci i-a venit rândul la sarcina de a cumpăra alimentele pentru gustarea de la centrul de zi !

Copiii au fost însă cei mai drăguţi ! Nici ei nu s-au speriat, ci privind pe furiş de pe lângă părinţii lor îi asaltau pe aceştia cu întrebări despre creaturile cu care nu se aşteptau să se întâlnească la cumpărături.

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...