duminică, 26 septembrie 2010

Invitatie Conferinta de presa 28 septembrie 2010


Asociaţia Stea are deosebita plăcere de a vă invita la Conferinţa de presă de prezentare a proiectului de parteneriat Leonardo da Vinci nr: LLP-LdV/PAR/2009/RO/101 intitulat „La formation des professionnels travaillant avec les enfants des rues et dans la rue” (Formarea profesioniştilor care lucrează cu copiii străzii şi copiii în stradă). Proiectul îşi propune să reunească diferiţi profesionişti care lucrează cu copiii în stradă în Franţa, România, Italia şi Spania, cu scopul de realiza un schimb de experienţă în vederea armonizării practicilor de intervenţie socială şi de formare profesională existente în ţările partenere, favorizării dezvoltării cooperării transnaţionale şi ameliorării răspunsurilor aduse problemelor copiilor străzii. Acest proiect este realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin programul "Invatare pe Tot Parcursul Vietii", administrat in Romania de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.

Conferinţa de presă se desfăşoară în cadrul primei întâlniri a Comitetului Naţional de pilotaj al acestui proiect, format din reprezentanţi ai unor organizaţii şi instituţii din Bucureşti, Iaşi, Arad, Baia Mare şi Satu Mare cu o importantă experienţă de muncă în domeniul serviciilor sociale având ca public ţintă copiii străzii. Scopul acestuia este de a realizarea la nivel naţional un studiu asupra practicilor profesionale existente si a stării programelor de formare pentru profesioniştii care sunt în contact cu copiii străzii şi copiii de pe stradă.

Conferinţa de presă va avea loc în data de 28 septembrie în sala de conferinţe a Hotelului Perla, din Satu Mare, str. Liviu Rebreanu nr.26., între orele 12.30 – 13.00.

Pe această cale vă invităm să veniţi alături de noi, să descoperiţi oportunităţile oferite de Programul Leonardo da Vinci şi să intraţi în contact cu partenerii noştri naţionali.

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziţie la telefon 0361-884330, mobil : 0743174169. Persoană de contact: Cristina-Maria Bala, Director, E-mail: asociatiastea@gmail.com.

Acest proiect este finanţat cu sprijinul Comisiei Europene.
Acest comunicat reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia sau Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale nu sunt responsabile pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.

0 Comments