vineri, 8 decembrie 2017

Un Moș Nicolae blând și bun cu copiii de la Stea cu sprijinul a mulți sătmăreni inimoși

Copii pe care îi sprijină Asociația Stea au avut parte în această săptămână de multe bucurii. Cu sprijinul a mai multor sătmăreni, care încă de săptămâna trecută ne-au adus diverse produse: fructe, dulciuri, îmbrăcăminte și jucării, echipa noastră a reușit să împartă 87 de pachțele de care s-au bucurat toți cei mici care frecventează centrul nostru de zi.
Suprizele nu s-au oprit însă aici. În data de 6 decembrie, Pizzeria Marcelino din Satu Mare și-a deschis larg porțile primindu-ne cu un grup de 20 de copii, să se bucure și ei (majoritatea pentru prima dată în viață) de experiența savurării unei pizza delicioase în cadrul unui restaurant adevărat. A fost o experiență de neuitat despre care copiii povestesc încă și acum cu sclipiri în ochi.
Și când creadeam că Moș Nicolae și-a încheiat misiunea, o altă surpiză, în data de 7 decembrie, a luminat ziua altui grup de copii care vin după școală la centrul nostru de zi. Și ei au avut parte de pizza, de această dată comandată de către un alt sătmărean care s-a gândit cu drag la ei. Astfel, cu implicarea celor din jur, copiii noștri au putut simți cu adevărat bucuria sărbătorilor.

Tuturor celor care s-au implicat le mulțumim din suflet și le transmitem gânduri bune și să primească înzecit bucuriile pe care au reușit să le facă acestor copii care au nevoie de tot sprijinul posibil pentru a-și putea construi un viitor mai bun.

0 Comments