miercuri, 20 decembrie 2017

Brăduțul de la Stea împodobit cu voluntarii de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”



Unele dintre cele mai active echipe de voluntari care sprijină copiii de la Stea la activitățile educaționale de după școală, au decis să fie alături de noi și în această săptămână magică, oferindu-le copiilor de la Stea bucuria de a simți spiritul Crăciunului. 
Pentru că din generozitatea unui sponsor care a dorit să rămână anonim, în urmă cu câteva zile am primit la asociație un superb brad natural, 30 de elevi de la la Colegiul Național „Mihai Eminescu” s-au mobilizat să creeze în jurul activității de împodobire a acestuia, un eveniment deosebit pentru copii de la centrul nostru de zi. 
Pregătiți cu podoabe și ghirlande, cadouri (dulciuri, măsuși, fructe și haine) și multă voie bună, voluntarii însoțiți de către 3 cadre didactice din cadrul unității de învățământ, au organizat o dupămasă de activități speciale. Copii au participat la împodobirea bradului, au cântat colinzi, au vizionat filmulețe pe tema sărbătorilor de iarnă și s-au bucurat de cadourile dăruite din suflet de către tinerii voluntari.
Tututor le mulțumim și le dorim Sărbători Fericite, să aibă parte de tot ceea ce-i mai bun în anul care vine și multă putere să continue să se implice în schibările pozitive pe care le pot face prin voluntariat !

0 Comments