miercuri, 30 august 2017

Învățăm prin joc

         Săptămâna aceasta, aproximativ 20 de copii care vin la centrul de zi al Asociației Stea au participat la un joc intitulat Vânătoarea de comori (Tresure hunt), pregătit de către voluntarii francezi si un asistent social.
         Obiectivele urmărite de către coordonatori au fost dezvoltarea atenției și concentrării, dezvoltarea abilităților de a munci în echipă, deprinderile de a respecta regulile jocului dar și materialele folosite, dezvoltarea imaginației, exerciții de memorie dar și de găsire a soluțiilor etc.

“Deși este foarte greu ca acești copii să își mențină atenția, să se concentreze pe o anumită temă mai mult de 5 minute, participanții la joc au făcut eforturi pentru a duce la bun-sfârșit jocul propus de către noi. Am apreciat buna comunicare dintre ei și munca în echipă, lucru mai puțin prezent la copiii mici", a afirmat voluntarul francez, Maxim Bain.

Niciun comentariu:

Program de formare în domeniul pedagogiilor digitale pentru profesioniști din centre de zi

  La sfârșitul lunii trecute am dat startul primului atelier de formare în domeniul pedagogiilor digitale organizat în cadrul proiectului “R...