vineri, 19 mai 2017

Oportunitate gratuită de dezvoltare profesională - workshop „Branding și comunicare”

Continuăm seria de evenimente de dezvoltare profesională destinate angajaților și voluntarilor din ONG-urile și instituțiile din Satu Mare cu un workshop pe tema „Branding și comunicare”.

Toți cei interesați sunt invitați să participe la eveniment în data de 24 mai 2017, cu începere de la ora 11.00 la sediul centrului nostru de zi, Bulevardul Octavian Goga nr.14 din Satu Mare. Participarea este gratuită.
Scopul acestui eveniment este acela de a disemina informații care contribuie la eficientizarea proceselor de comunicare ale organizațiilor și instituțiilor prin întărirea brand-ului acestora.
Workshop-ul este susținut de către Diana Joldos-Bretan, referent relații publice din cadrul asociației noastre care a participat in perioada 24-26 aprilie a.c. la Bucuresti, la o sesiune de formare in branding si comunicare, alaturi de alti 24 reprezentanti ai unor organizatii non-guvernamentale, promotoare de proiecte finantate prin intermediul Fondului ONG in Romania. Cursul a fost sustinut de catre fondatorul firmei The Brand Project din Oslo, Norvegia, Robert Leinders-Krog, impreuna cu expertul in marketing si branding Carina Akredalen fiind organizat de către Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, cu finanțare prin EEA and Norway Grants.
Evenimentul contribuie la dezvoltarea capacității organizațiilor și instituțiilor cu activitate în domeniul social / tineret de a-și promova în mod eficient activitatea și de a sensibiliza comunitatea locală cu privire la înțelegerea roului crucial pe care acestea îl joacă în asigurarea bunăstării și dezvoltarea întregii comunități în care acționează.
Așteptăm inscrierile persoanelor interesate (profesioniști sau voluntari din cadrul organizațiilor și instituțiilor sătmărene) pe mail : asociatiastea@gmail.com sau la telefon 0751909535, până marti, 23 mai 2017 (locuri în limita spațiului disponibil).

0 Comments