luni, 21 noiembrie 2016

Tineri de la Asociația Stea, premiați la concursul « LIRA SALAMANDRA »

         Șase tineri beneficiari ai Asociației Stea împreună cu un asistent social și doi voluntari francezi au participat în perioada 18 -  20 noiembrie 2016 la cea de –a XII-a ediție a concursului cu tematică eco-turistică intitulat „LIRA SALAMANDRA”. Evenimentul a fost organizat de către Asociația de Turism și Ecologie „SALAMANDRA” și s-a desfășurat la Complexul Turistic Mujdeni.
        Pe lângă vremea frumoasă și multă veselie, participanții au avut parte de concursuri pe diverse teme cum ar fi orientare turistică, proba de prim-ajutor, proba de cultură generală sau de afiș ecologic.
       Tinerii de la Asociația Stea au făcut față cu brio provocărilor de-a lungul celor două zile, aducând acasă două cupe: locurile II la concursul de orientare turistică respectiv de afiș ecologic.
Acest eveniment, la care au fost invitați să participe tinerii implicați în proiectul Grădina Stea, a fost un bun prilej de socializare, de relaxare și totodată de deprinderea unor noi cunoștințe.

Multumim organizatorilor pentru invitație.

Niciun comentariu:

Program de formare în domeniul pedagogiilor digitale pentru profesioniști din centre de zi

  La sfârșitul lunii trecute am dat startul primului atelier de formare în domeniul pedagogiilor digitale organizat în cadrul proiectului “R...