miercuri, 12 octombrie 2016

O nouă întâlnire de lucru pe tema proiectului "Voluntariat - resursă pentru comunitate!"


   


        Asociația pentru Copii și Tineri ACT4U a găzduit o marți, 11.10.2016, o nouă întâlnire de planificare a activităților de promovare a voluntariatului. 
      Împreună cu reprezentanții ong-urilor și instituțiilor publice partenere, au fost abordate 3 mari subiecte: campania de informare a tinerilor cu privire la oferta ONG-urilor și instituțiilor locale pentru activități de educație non-formală și formală, pregătirea evenimentului Gala voluntariatului și demararea concursului de fotografie pentru tinerii din Satu Mare. 
       Întâlnirea face parte din proiectul “Voluntariat – resursă pentru comunitate!”, finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare ce are ca scop creșterea gradului de implicare a tinerilor sătmăreni în viața comunității precum și promovarea voluntariatului ca valoare personală și resursă comunitară în județul Satu Mare.
      Mulțumim tuturor celor care au dat curs invitației noastre și Direcției Județene ptru Sport și Tineret Satu Mare pentru susținere în realizarea acestui proiect.



0 Comments