vineri, 29 aprilie 2016

Conferință de final al proiectului „Start pentru incluziune socială prin muncă”


Azi am avut bucuria de a împărtășii cu cei prezenți la Conferința de încheiere a proiectului „Start pentru incluziune socială prin muncă”, rezultatele atinse printr-un program inovativ de terapie ocupațională prin horticultură care a permis beneficiarilor, 47 persoane fără adăpost, să treacă printr-o experienţă similară muncii în condiţii protejate pentru a-şi dezvolta abilităţi şi mecanisme de adaptare necesare pentru o bună integrare viitoare pe piaţa muncii.

Proiectul este finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014 în cadrul Fondului ONG in România. Acesta a fost realizat de către Asociația Stea, în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Satu Mare şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare în perioada 1 aprilie 2014 – 30 aprilie 2016. Bugetul proiectului este de 69.125,54 Euro, din care 62.091,92 Euro finanţare nerambursabilă şi 7.033,62 Euro contribuţia Asociaţiei Stea şi a partenerilor săi.


Mulțumim partenerilor noștri, Consiliului Local Satu Mare, voluntarilor, mass-mediei și diverselor persoane resursă care ne-au fost alături în acest proiect. 
Așteptăm persoanele doritoare să ne sprijine în continuare : telefon 0361-884330, 0743174169, persoana de contact:  Cristina-Maria Bala, manager proiect, e-mail: asociatiastea@gmail.com sau vă rugăm să vizitaţi:  www.asociatiasteasm.ro


Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org 
Niciun comentariu:

Program de formare în domeniul pedagogiilor digitale pentru profesioniști din centre de zi

  La sfârșitul lunii trecute am dat startul primului atelier de formare în domeniul pedagogiilor digitale organizat în cadrul proiectului “R...