luni, 14 martie 2016

2 zile suplimentare pentru transmiterea lucrărilor la concursul „Sub Steaua Prieteniei” – ediția a II-a

Asociaţia Stea anunţă prelungirea datei limită de predare a lucrărilor (colaj, desen în creion, acuarelă, tempera sau desen mixt) în cadrul concursului de creaţie intitulat “Sub Steaua Prieteniei” – Ediția a II-a,  până joi, 17 martie 2016.

La acest concurs sunt invitaţi să participe copii de vârstă preşcolară şi şcolară din judeţul Satu Mare prin intermediul instituţiilor de învăţământ (grădiniţie, şcoli, licee) dar şi direct, cu sprijinul familiei sau al instituţiilor şi ONG-urilor sătmărene. Concursul este parte a unei ample campanii de „Anti-discriminare a grupurilor vulnerabile” care se va derula în perioada 21 - 27 martie 2016 la Satu Mare în cadrul proiectului „Parteneriat inter-sectorial – baza serviciilor sociale de calitate”, implementat de către Asociaţia Stea în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Satu Mare, Poliţia Locală a municipiului Satu Mare şi Direcţia de Evidenţă a Persoanelor aflată în subordinea Consiliului Local Satu Mare, în perioada 16 mai 2014 – 30 aprilie 2016. Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România (www.fondong.fdsc.ro).

Scopul acestui concurs de creaţie este acela de a dezvolta cetăţenia activă în comunitate prin creşterea participării copiilor din judeţul Satu Mare în promovarea principiilor legate de combaterea inegalităţilor sociale, a sărăciei şi excluziunii şi promovarea antidiscriminării, a toleranţei şi înţelegerii multiculturale.

Vernisasuj expoziției și premierea lucrărilor se va desfăşura în cadrul unui eveniment festiv în data de 21 martie 2016 cu începere de la ora 14.00 la Muzeul Judeţean din Satu Mare.

Pentru detalii și consultarea regulamentului accesați:

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziţie la telefon 0743174169, persoana de contact: Cristina Bala, manager proiect.

Despre Asociaţia Stea
Asociaţia Stea este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în anul 2004 a cărei misiune este aceea de a contribui şi de a milita pentru respectarea drepturilor fiecărui copil şi tânăr, pentru ca acesta să se dezvolte ca parte a unei societăţi responsabile. Asociaţia Stea luptă împotriva cerşetoriei şi a exploatării copiilor şi tinerilor susţinându-i să devină independenţi prin educaţie şi obţinerea unui loc de muncă.

0 Comments