duminică, 16 martie 2014

Elevii din Doba s-au alaturat campaniei de ajutorare a copiilor si tinerilor strazii

Elevii de la Scoala Gimnaziala din Doba, la initiativa cadrelor didactice Loredana Micu (profesor si coordonator SNAC) si Claudia Bonto (invatatoare), au desfasurat zilele trecute o campanie umanitara pentru ajutorarea copiilor si tinerilor strazii, beneficiari ai Asociatiei STEA.
          Acestia au confectionat peste 100 de martisoare si ciucuri din ata, care au fost vandute in cadrul Targului de Martisor desfasurat in holul Scolii din Doba. Astfel, a fost stransa suma de 211 lei, bani din care vor fi achizitionate cele necesare pentru Centrul de zi al Asociatiei STEA unde zilnic vin aproximativ 35 de copii si tineri care se spala, mananca si participa la activitati diverse.

          “Elevii nostri au fost incantati si totodata dornici sa creeze martisoare pentru o cauza nobila. Ne bucuram ca am reusit sa contribuim si noi, din putinul nostru, pentru a aduce un zambet pe fetele acestor copii”, a afirmat Loredana Micu, profesor la Scoala Gimnaziala Doba.
Niciun comentariu:

Program de formare în domeniul pedagogiilor digitale pentru profesioniști din centre de zi

  La sfârșitul lunii trecute am dat startul primului atelier de formare în domeniul pedagogiilor digitale organizat în cadrul proiectului “R...