marți, 22 octombrie 2013

Munca de echipa la campania ABC-DAR

         

Campania ABC-DAR a fost gandita si initiata din marea dorinta de a ajuta copiii  care traiesc in conditii vitrege, sa beneficieze de suport after-school.
          De mai bine de o saptamana, 6 copii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, provenind din familii beneficare ale servicilor Asociatiei STEA, vin zilnic la Centrul de zi, dupa scoala. Aici mananca, se spala si isi fac temele, atent monitorizati de catre echipa STEA. Dupa ce li se verifica temele si se incheie programul educativ, copiii se bucura de calculator si de televizor, acasa neavand aceasta posibilitate.

        “Dorim sa atragem cat mai multi copii ai beneficiarilor nostri care traiesc pe strada sau in conditii mizerabile. Dar aici intervine si munca cu parintii lor. Trebuie sa-i convingem cat de importanta e educatia si sa-i determinam sa-si inscrie copiii la scoala iar cei care deja merg la scoala, sa ii atragem inspre centrul de zi ca sa putem sa-i ajutam la teme si in orice altfel de probleme, unde din pacate, parintii nu le pot fi de folos, fiind majoritatea analfabeti”, a afirmat Magdalena Tarta, asistent social.

0 Comments