marți, 29 octombrie 2013

Copiii si tinerii strazii, actori intr-o piesa de teatru emotionanta

          Asociatia Stea in parteneriat cu Asociatia “Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului” va invita la teatru. Evenimentul va avea loc in data de 31 octombrie, ora 16.00, in centrala termica de pe Aleea Trotusului Nr 2, din cartierul Micro 15.
           Piesa de teatru, scrisa de catre echipa Stea impreuna cu beneficiarii sai, va fi jucata chiar de acesti copii si tineri care s-au nascut, au crescut sau pur si simplu au ajuns in strada din cauza unor evenimente nefavorabile. Piesa, intitulata sugestiv “Viata in strada” prezinta trairile, emotiile si dorintele lor, fara perdea.
“Locatia a fost aleasa tocmai intr-o cladire parasita deoarece acolo se pot regasi cel mai bine, este mediul lor. Totodata, am ales acea locatie deoarece acolo vom face un centru de zi, Sfanta Tatiana, pentru care exista deja proiect, asteptam doar dupa aprobari ca sa putem sa demaram ceea ce ne-am propus”, a afirmat Olimpia Silaghi
           Evenimentul face parte din proiectul de promovare a valorilor civice in comunitatile din Satu Mare si Madaras, finantat de organizatiile franceze La Voix de l’Enfant si Solidarite Enfance Roumanie, implementat de Asociatia STEA in parteneriat cu Primaria Ardud si Primaria Satu Mare.

0 Comments