luni, 30 septembrie 2013

Asociatia STEA a donat azi carti pentru Centrul de Plasament din Hurezu Mare

        Targul lunar de carte organizat de Asociatia STEA, prin care stamarenii au ocazia de a-si alege cartile preferate contra unei donatii modice pentru ONG-ul satmarean, a atras zeci de donatori de carte, simultan. Astfel, in depozitul Asociatiei STEA s-au adunat peste 500 de titluri pentru toate varstele.
        In urma mediatizarii faptului ca exista o nevoie acuta de carti in centrele de plasament din judetul Satu Mare, astazi, 30 septembrie, Asociatia Stea prin Directia Generala pentru Protectia Copilului a donat 60 de carti pentru Centrul de Plasament al Copilului “Roua” din Hurezu Mare, unde sunt institutionalizati 48 de copii cu varste cuprinse intre 5 si 19 ani.

       Totodata, Asociatia STEA in parteneriat cu DGPC Satu Mare va aduna carti de la satmarenii care doresc sa ajute atat copiii si tinerii strazii cat si copii si tinerii aflati in centrele de plasament, pe partea educationala. 

Niciun comentariu:

Program de formare în domeniul pedagogiilor digitale pentru profesioniști din centre de zi

  La sfârșitul lunii trecute am dat startul primului atelier de formare în domeniul pedagogiilor digitale organizat în cadrul proiectului “R...