vineri, 17 mai 2013

Asociatia STEA a primit azi vizita copiilor de la Gradinita 9


           In cadrul unui proiect tematic derulat de Gradinita cu program prelungit nr. 9 din Satu Mare, cu mesajul “Harnic, cinstit si bun”, astazi 21 de copilasi cu varste cuprinse intre 3 si 6 anisori, alaturi de doamnele educatoare Meszaros Melinda si Kaiser Maria, au adus copiilor si tinerilor de la Centrul de zi al Asociatiei STEA daruri din suflet: haine pentru copii si adulti, incaltaminte, jucarii, produse de igiena, fructe si dulciuri.




Intalnirea cu piticii de la Gradinita nr 9 a fost una entuziasta pentru copiii si tinerii beneficiari de la Asociatia STEA, acestia simtindu-se onorati de atentia acordata de cei mici dar si de programul de poezii si cantece oferit de copilasii de la gradinita.


“Aceasta actiune face parte din tema “Harnic, cinstit si bun” in cadrul careia copiii dfe la Gradinita nr. 9 au adus de acasa fiecare cateva lucruri care sa le doneze celor care au nevoie de ele, copiilor si tinerilor fara adapost, fara familie si celor care traiesc in conditii grele. Astfel, ii invatam de mici cat este de important sa fii bun, sa oferi din suflet, sa ii ajuti pe cei mai putin norocosi”, a spus educatoarea Meszaros Melinda.

0 Comments