joi, 15 februarie 2018

Entuziasm debordant la copiii care pot experimenta ce ar putea face când vor fi mari !


Azi a fost rândul celei de a doua grupe de copii să descopere meseriile de coafeză și frizer. Sub îndrumarea talentatei coafeze Sorina Szatmari, fetele au avut o zi extraordinară, transformând centrul de zi într-un adevărat salon. Foarte bine pregătită să le transmită copiilor pasiunea pentru meseria sa, Sorina le-a povestit copiilor despre parcursul ei profesional încurajându-i să-și stabilească și apoi să-și urmeze și ei visurile. Le-a prezentat ustensilele și produsele de coafură, realizând apoi o demonstrație de tehnici deosebite de împletituri și lansându-le provocarea de a pune în practică ceea ce au putut observa, în cadrul unui mini-concurs. Cea mai reușită coafură a fost premiată cu aplauze și toți copii au savurat o gustare dulce împreună.
Dar nici băieții nu au rămas mai prejos, fiind în această grupă în număr mai mic, ei au avut parte de o vizită la o frizerie adevărată unde au urmărit cu interes profesioniștii în acțiune. Mulțumim Sorinei pentru această doză de energie pozitivă transmisă copiilor și încredere în reușita planurilor lor de viitor. Mulțumim frizeriei din cartierul Soareului pentru deschiderea de a ne primi în vizită.

Niciun comentariu:

Program de formare în domeniul pedagogiilor digitale pentru profesioniști din centre de zi

  La sfârșitul lunii trecute am dat startul primului atelier de formare în domeniul pedagogiilor digitale organizat în cadrul proiectului “R...