sâmbătă, 10 februarie 2018

Demonstrații de talent - surse de inspirație pentru cei mici !

Săptămâna aceasta una dintre cele două echipe de câte 15 copii de la centrul de zi Stea implicate în proiectul pilot EduMotivation, au avut parte nu doar de o activitate captivantă, ci și de un adevărat răsfăț. Doi voluntari profesioniști, o coafeză și un frizer, le-au facilitat cu mult drag incursiunea în meseriile lor. Fetele și-au ales coafuri de prințese cu împletituri și cocuri speciale, pe care au învățat să și le facă una alteia sub îndrumarea priceputei coafeze, Adriana. Aceasta le-a tuns mai întâi vârfurile despicate și le-a explicat secretele întreținerii unui păr frumos. 
Băieții au avut parte de un adevărat show, Adi – frizerul, reușind să-i uimească cu priceperea sa. Fiecare și-a ales freza dorită, iar Adi i-a tuns pe rând, arătându-le cum se folosesc diferitele instrumente din trusa frizerului. Copii au pus multe întrebări și au aflat printre altele cât este de important să meargă la școală pentru a avea mai departe șansa de a învăța o meserie. Mulțumim voluntarilor pentru această activitate ce a reușit să transforme centrul nostru într-un adevărat salon și i-a făcut pe copii să viseze că și ei vor putea deveni profesioniști de succes. Mulțimim Fundației FARA pentru facilitarea implicării acestui talentat tânăr frizer, a cărui pasine pentru munca sa este un adevărat model pentru orice tânăr care vrea să reușească în viață.

Niciun comentariu:

Program de formare în domeniul pedagogiilor digitale pentru profesioniști din centre de zi

  La sfârșitul lunii trecute am dat startul primului atelier de formare în domeniul pedagogiilor digitale organizat în cadrul proiectului “R...