miercuri, 20 decembrie 2017

Spiridușii lui Moș Crăciun în acțiune la Asociația Stea



În cadrul unui frumos parteneriat între Grădinița cu Program Prelungit Voinicelul din Satu Mare și Școala Gimnazială „Avram Iancu” Satu Mare, zeci de copilași împreună cu cadrele didactice și cu părinți și-au asumat misiunea de a aduce bucurii copiilor din familii aflate în dificultate acum, în prag de sărbători.
Bine pregătiți cu colinde din cele mai frumoase și încărcați de daruri pregătite cu multă grijă împreună cu părinții lor, copilașii ne-au vizitat pe rând, descoperind locul care în fiecare dupămasă se umple de copiii care au nevoie de sprijin pentru a nu abandona școala și a-și construi un viitor frumos.

Primii care au ajuns azi la noi au fost copilașii din clasa zero de la  Școala Gimnazială „Avram Iancu” Satu Mare, care ne-au încântat cu colinde tradiționale și au așezat sub brad darurile pregătite cu sprijinul părinților.

Au urmat prichindeii grupei mijlocii de la corpul C al Grădiniței cu Program Prelulngit Voinicelul din Satu Mare, care sunt pentru al doilea an consecutiv în program de parteneriat cu asociația noastră. Ei s-au bucurat să viziteze centrul nostru, ne-au admirat brăduțul și au colindat cu multă bucurie.

Colegii lor de la grupa mare, corpul B al Grădiniței cu Program Prelulngit Voinicelul din Satu Mare s-au pregătit cu colinde noi, pe care le-am descoperit cu drag în cadrul vizitei la centrul nostru.

Iar în final, copii din clasa a II-a C de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Satu Mare ne-au încântat cu frumoasele mesajele transmise ce ne-au făcut să ne deschidem inima şi să ne pregătim pentru a primi binecuvântarea care se revarsă peste lume în noapte magică de Crăciun.

Și uite-așa, spridușii Moșului și-au atins pe deplin misiunea, căci „dar din dar se face Rai”, iar numeroasele cadouri lăsate sub brăduț vor fi împărțite în tot restul săptămânii copilașilor care vin la centrul nostru.





0 Comments