miercuri, 13 decembrie 2017

Copiii de la Stea la Povestea de Crăciun 2017



10 copilași sprijiniți de Asociația Stea au participat azi la cea de a XIII-a ediţie a spectacolului ,,POVESTE DE CRĂCIUN" organizat de către Fundația Maria alături de Radio Transilvania și Teatrul de Nord Satu Mare. Un eveniment deosebit ce a cuprins spectacolul de teatru ,,Fabula se referă şi la tine”, ce i-a purtat pe cei mici în lumea fantastică a basmelor cu tâlc ce le-a oferit o seamă de învățăminte necesare pentru o educație corectă și un caracter puternic. 
Și ca în fiecare an, la finalul spectacolului, ,,Moş Crăciun” a împărțit fiecăruia daruri minunate conținând dulciuri, fructe, jucarii și haine, spre bucuria celor mici care au uitat preț de câteva ore de greutățile cu care, în ciuda vârstelor fragede, ei se confurntă în mediile defavorizate în care s-au născut.
Alți peste 50 de copii care frecventează centrul de zi al Asociației Stea vor primi în zilele următoare pachețelele lăsate de ajutoarele Moșului de la Fundația Maria.
Mulțumim din suflet tuturor celor caare s-au implicat în realizarea acestui minunat eveniment: Fundația Maria alături de Radio Transilvania și Teatrul de Nord Satu Mare și celor care prin generozitatea lor au contruibuit şi au pus câte un pic în darurile celor mici: S.C. GALANT LEASING SRL; Societatea Profesională de Avocatură Cosma&Horotan; ingineri topografi autorizaţi de pe lângă Oficiul de Cadastru şi angajaţii acestui oficiu, Notar Codreanu Adina-Gherghina, PUFULEŢI ALINA, Fabrica de ciocolată Muller & Prietenii SRL; Nora Munteanu, învăţătoarele Adriana Calai şi Mic Marilena de la Şcoala ,,Avram Iancu”; Grădiniţa ,,Dumbrava Minunată” cu toţi părinţii, copiii, educatoarele şi directoarea, Nicoleta Gale.

0 Comments