sâmbătă, 4 noiembrie 2017

Misiunea lor: voie bună și speranță !


Transmitem un mare MULȚUMESC !!! grupului de 11 tineri francezi care ne-au umplut de entuziasm și voie bună această săptămână la Centrul de zi Stea. 
10 liceeni francezi însoțiți de către secretarul general al Asociației Solidarite Enfance Roumanie au ales să-și petreacă vacanța de toamnă în slujba binelui. Misiunea lor : să dea o mână de ajutor echipei Asociației Stea și mai presus de toate, să aducă bucurie și speranță în sufletele copiilor și tinerilor aflați în dificultate.
Tinerii francezi se întorc în familiile lor cu amintirile frumoase ale zâmbetelor pe care le-au primit drept mulțumire din partea copiilor și tinerilor pe care i-au ajutat. O experiență de neuitat, care i-a făcut mai mult ca oricând, să-și dea seama de șansa pe care o au de a se fi născut în familii care îi susțin să fie oameni fericiți, dar și să-și ia angajamentul de a-i ajuta pe cei cu care soarta nu a fost atât de blândă.
Săptămâna viitoare așteptăm cu mare drag echipele de liceeni sătmăreni să continue în aceelași ton pozitiv activitățile de voluntariat la centrul de zi Stea.
 

0 Comments