vineri, 30 septembrie 2016

Standul Grădinii Stea a atras zeci de vizitatori la Festivalul voluntariatului

         La Festivalul voluntariatului organizat joi, 29 septembrie, în Parcul central din Satu Mare, un punct de atracție a fost standul Grădinii Stea.
        Echipa entuziastă și coșul de legume frumoase și viu colorate au atras tinerii și vârstnicii, deopotrivă.
         Prezenți la standul lor, beneficiarii Asociației Stea incluși în proiectul sponsorizat de Fundația PACT, cu susținerea financiară a OMV Petrom, în cadrul programului de finanțare „Idei din Țara lui Andrei”, dar și voluntarii implicați au oferit vizitatorilor informații legate de activitatea la serele Stea, trucuri legate de tehnicile agroecologice, cum să mănânci sănătos și au împărtășit din secretele antreprenoriatului și punerea bazelor unei afaceri de economie socială.
        De asemenea, echipa și beneficiarii au încercat să atragă voluntari, tineri interesați de acest domeniu care să-și dezvolte competențele și totodată să ofere din timpul lor, dezvoltându-se făcând ceva util pentru comunitatea din care face parte.

        Astfel, în decurs de câteva ore, peste 100 de persoane au primit informații și au fost consiliate de către echipa Asociației Stea în ceea ce privește proiectul Grădinii Stea și cum să devii voluntar în aventura antreprenoriatului social.

Proiect sponsorizat de Fundația PACT, cu susținerea financiară a OMV Petrom, în cadrul programului de finanțare "Idei din Țara lui Andrei".

0 Comments