vineri, 30 septembrie 2016

Campanie de informare a tinerilor la CN "Mihai Eminescu"

          Astăzi, 30 septembrie, un reprezentant al Asociației Stea împreună cu un reprezentant al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Satu Mare, au participat la două clase de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" la orele de dirigenție. Cu acest prilej, reprezentanții celor două instituții au informat tinerii cu privire la oferta ONG-urilor și instituțiilor punblice locale pentru activități de educație non-formală și voluntariat din municipiu și au făcut o scurtă prezentare a instituției pe care o reprezintă fiecare.
         Campania de informare face parte din  proiectului de tineret “Voluntariat – resursă pentru comunitate !” finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare cu scopul de a crește gradul de implicare a tinerilor sătmăreni în viața comunității precum și de a promova voluntariatul ca valoare personală și resursă comunitară în județul Satu Mare.
        Acest tip de activități va continua în următoarea perioadă în toate instituțiile de învățământ partenere.

Niciun comentariu:

Program de formare în domeniul pedagogiilor digitale pentru profesioniști din centre de zi

  La sfârșitul lunii trecute am dat startul primului atelier de formare în domeniul pedagogiilor digitale organizat în cadrul proiectului “R...