vineri, 14 martie 2014

Elevii din Halmeu, alaturi de copiii strazii, printr-o actiune umanitara


               Zilele trecute, cu ocazia Martisorului, directorul Scolii Gimnaziale din Halmeu, Daniela Naghi, impreuna cu profesorul documentarist Ileana Ciupac a initiat o actiune la nivelul localitatii Halmeu. Scopul acesteia a fost de a aduna bani pentru Asociatia STEA care lupta pentru educarea si integrarea copiilor si tinerilor strazii in societate.
        Astfel, sub indrumarea celor doua initiatoare si a profesorilor Copelia Oros si Rozalia Tzemak, un grup de elevi cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani, au confectionat martisoare si felicitari care au fost ulterior vandute.
          “A fost un eveniment special deoarece acesti copii, cand au aflat ca urmeaza sa ajute alti copii care nu au posibilitatile lor materiale, au pus mult suflet incat ne-am mirat si noi de faptul ca au fost atat de implicati. S-a adunat suma de 300 de lei, dupa ce copiii au umblat pe la primaria din Halmeu, magazine, gradinita si pe la localnici”, a declarat Ileana Ciupac.
          Banii donati Asociatiei Stea vor fi folositi pentru acoperirea nevoilor de baza: produse de igiena, medicamente si alimente pentru Centrul de zi.

0 Comments