luni, 24 februarie 2014

Adu primavara in inima unor copii saraci, alegandu-ti martisorul preferat

          Ghioceii sunt simbolul sperantei, bucuriei  si inocentei, asemeni copiilor. Ca sa cresca, ghioceii au nevoie de razele calde ale soarelui iar copiii au nevoie de caldura sufletului nostru. Haideti sa crestem « ghioceii » care nu au fost norocosi sa se nasca in conditii de trai adecvate!
           Va invitam joi, 27 februarie 2014, incepand cu ora 11.00 in holul Centrului Cultural “GM Zamfirescu” la deschiderea evenimentului umanitar “Un martisor din inima noastra, o primavara din sufletul tau!”.
           Actiunea este organizata de catre Primaria Satu Mare in parteneriat cu Asociatia STEA, Centrul Cultural “GM Zamfirescu” si Inspectoratul Judetean Scolar Satu Mare iar la acest eveniment sunt invitati sa participe toti satmarenii, de la cei mici la cei mari, care doresc sa aduca zambete pe chipurile unor copii care traiesc la limita saraciei.
          In holul Casei de Cultura vor fi expuse martisoare realizate de copii de la urmatoarele unitati de invatamant din municipiu: Gradinita cu program prelungit nr.1, Gradinita PP nr.5, Gradinita PP nr.6, Gradinita PP nr. 7, Gradinita PP nr.11, Gradinita PP nr.33, Gradinita PP “Voinicelu”, Gradinita PP “Dumbrava Minunata”, Gradinita PP “Mondiala”, Gradinita PP “14 Mai”, Scoala Gimnaziala “Ion Creanga”, Colegiul National “Doamna Stanca” si Colegiul Economic “Gheorghe Dragos”.

          Va asteptam sa alegeti martisoarele preferate in schimbul unei donatii, indiferent de suma. Din banii stransi cu ocazia acestui eveniment caritabil, cei 5 copii al unei familii beneficiare de serviciile Asociatiei STEA se vor bucura de rechizite, dulciuri, alimente, haine si jucarii.

0 Comments