marți, 15 octombrie 2013

Alatura-te si tu campaniei ABC-DAR!

Radio Transilvania si Asociatia STEA demareaza campania ABC-DAR, chemandu-te si pe tine ca partener.
     « ABC-DAR – Bucuria celui ce primeste si... bucuria celui ce daruieste » este un program de alfabetizare si de interventie in combaterea si prevenirea abandonului scolar :

1)      Alfabetizare si activitati educative: peste 60 de copii si tineri ai strazii beneficiaza de suport educativ la Centrul STEA. 5 ore pe zi ei invata sa citeasca, sa socoteasca, sa realizeze un CV, sa se prezinte la un interviu, sa-si intretina igiena si sanatatea etc., pentru a fi reintegrati in sistemul educational sau pe piata muncii.
2)      Interventie – prin unitatea mobila Asociatia STEA sprijina peste 120 de copii si tineri ce traiesc pe strada. Aproximativ 50% dintre acestia sunt minori, dintre care unii inca frecventeaza scoala. Pentru ei se fac eforturi de a preveni abandonul scolar dar si de a-i incuraja pe altii sa se reintoarca la scoala. Totodata, familiile lor sunt consiliate cu privire la importanta educatiei.

Aceasta actiune necesita nu doar implicarea Asociatiei STEA ci a intregii comunitati!
Poti sa fi: VOLUNTAR in activitatile propuse, SPONSOR daruind produse sau PARTENER oferind sprijin financiar pentru aceste actiuni. Numele tau/al firmei tale va aparea la Radio Transilvania in clipul de promovare a acestei campanii, zilnic.
Radio Transilvania –partener media- sustine CAMPANIA ABC-DAR si va promova toti partenerii implicati in proiectul de educare si consiliere al copiilor si tinerilor strazii, precum si al familiilor acestora.

Contact:
Radio Transilvania
Str A.I. Cuza nr 4/7 tel: 0742607994

Asociatia STEA
B-dul Octavian Goga nr 14
Tel: 0361-884330/ 0751909535 sau 0747232619


Niciun comentariu:

Program de formare în domeniul pedagogiilor digitale pentru profesioniști din centre de zi

  La sfârșitul lunii trecute am dat startul primului atelier de formare în domeniul pedagogiilor digitale organizat în cadrul proiectului “R...