miercuri, 18 aprilie 2018

Atelier de dezvoltare organizationala

Asociatia Stea in colaborare cu Sucursala Teritorială Satu Mare a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România are placerea de a invita persoanele interesate de a-si dezvolta competentele de imbunatatire a activitatii ONG-urilor din care fac parte la atelierul de lucru cu titlul “Dezvoltare organizațională„ in data de 20.04.2018, ora.14.00, la sediul Asociatiei Stea, B-dul Octavian Goga nr.14, Satu Mare.Lector :asistent social principal Bala Cristina-Maria.
 
Evenimentul are ca scop familiarizarea echipelor ONG-urilor din judetul Satu Mare si cele invecinate in utilizarea unui instrument de dezvoltare organizațională elaborat de către Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (F.D.S.C) din București în cadrul proiectului „Organizational Development for Youth Organizations” (Erasmus+ Programme – Strategic Partnership, Project Nr: 2016-2-RO01-KA205-024986).

În cadrul evenimentului participanții vor avea oportunitatea de a evalua gradul de dezvoltare al organizației din care fac parte la momentul prezent (unde se află organizația?) și să se gândească la viitoare posibilități de dezvoltare în diferite arii de interes (unde poate să ajungă organizația).
 Sub coordonarea facilitatorului acestui eveniment participanții vor aplica instrumentul de autoevalure (matricea de dezvoltare organizationala) structurat pe 10 arii prioritare: bună guvernanță, aspecte financiare, managementul cunoașterii, monitorizare și evaluare, structură organizațională, lidership, managementul resurselor umane, implicarea beneficiarilor, advocacy, comunicare externă/ branding organizațional. De asemenea, participanții vor parcurge un set de exerciții specifice care vin în sprijinul îmbunătățirii ariilor de interes pentru dezvoltarea organizațională.
Menționăm şi următoarele aspecte:
• Pentru a participa la acest eveniment nu se percep taxe de înscriere/participare;
• CNASR acordă 2 credite profesionale asistenţilor sociali înscrişi în Registru CNASR ;•                     Va asteptam cu drag!
Informatii suplimentare : Cristina Bala, tel: 0743174169, asociatiastea@gmail.com

0 Comments