miercuri, 12 iunie 2013

O carte pentru sufletul tau! – expozitie in Centrul Satmarului


                                
          “Fara carti, istoria e muta, literatura nu are glas, stiinta paralizata, iar gandirea si meditatia suspendate” (Barbara Tuchman)


          De cate ori nu vi s-a intamplat sa intrati intr-o librarie cu dorinta de a gasi o carte pentru sufletul dvs.? De cate ori nu ati plecat din librarie din cauza pretului piperat a cartii dorite? De cate ori nu v-ati pus seara in pat cu o dorinta apriga de lectura si ati constatat ca toate cartile din bibioteca personala le-ati parcurs deja, simtind nevoia de ceva nou? De cate ori nu ati intrat intr-un anticariat cu fiorii de a cauta “acea carte” care sa va atraga atentia si sa va incite sa o cititi? De cate ori nu ati vrut sa studiati o limba straina fara insa a va permite sa investiti in scumpele dictionare?          Daca va regasiti in intrebarire de mai sus, va invitam sa ne vizitati expozitia de carti second-hand, vineri, 14.06.2013, in pasajul Corneliu Coposu, de la ora 14.00. Va oferim sansa de a alege o carte in schimbul unei donatii modice pentru Asociatia STEA. Expozitia cuprinde carti pentru toate varstele, pentru toate categoriile: ilustrate in limba franceza pentru pitici, dictionare de limbi straine, manuale de gramatica si literatura a limbii romana, atlase, ghiduri, carti psihologice, manuale de jurnalism, romane si multe multe altele.


          Asadar, ajutand Asociatia STEA - care se ocupa de educarea si integrarea in societate a copiilor si tinerilor strazii, cu 3 lei, 5 lei sau orice suma pe care sunteti dispusi sa o lasati in cutia de donatii, aveti posibilitatea achizitionarii cartii/cartilor dorite.

Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Program de formare în domeniul pedagogiilor digitale pentru profesioniști din centre de zi

  La sfârșitul lunii trecute am dat startul primului atelier de formare în domeniul pedagogiilor digitale organizat în cadrul proiectului “R...